ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Ο.Φ.Κ.Α.Θ.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η κοπή πίτας του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού.

Ο κόσμος για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΔΣ και γέμισε τα γραφεία του Ομίλου. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε μεγάλη μερίδα του πολιτικού κόσμου της περιοχής μας όπως και εθελοντικές ομάδες(ΕΠ.Ο.ΜΕΑ- ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ.Ε.- ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ- Δ.ΜΙΚΡΑΣ- ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ.) της Πολιτικής Προστασίας του Ν. Θεσ/νίκης τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Γ. Γραμματέας του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσ/νίκης Φώτης Γιακουστίδης και το μέλος του ΔΣ Δημήτρης Ταξιάρχης, οι οποίοι είναι και μέλη μας. Επίσης ο κ. Κοκολάκης Κων/νος Διευθυντής Περιφέρειας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας-Θράκης και η Δήμητρα Πλιάτσικα Διεύθυνση Π.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Είχαμε αντιπροσώπους από τη Λέσχη Θέρμης-Τριαδίου και φυσικά του Ομίλου Κουφαλίων με τον Χ. Πατρώνα και τους φίλους μας που πάντα μας τιμούν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ”Ινδιάνο” των Κουφαλίων για τα ωραία δώρα που μας έκανε και θα κοσμούν από εδώ και πέρα τα γραφεία του Ομίλου.

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με πολύ κουβέντα και καλή διάθεση. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο γνωστός Λαγοκυνηγός της περιοχής μας – παρά το νεαρό της ηλικίας του – Γιώργος Μουτσόπουλος, ο οποίος κέρδισε το φλουρί.

Και επειδή ο Όμιλος πάντα πρωτοπορεί και σκέφτεται τα μέλη του, κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε λαχειοφόρος αγορά με μεγάλα δώρα(2 όπλα προσφορές των κυνηγετικών μαγαζιών Καρασαββίδη- Μιχαηλίδη) όπως και 200 λίτρα πετρέλαιο θέρμανσης εντελώς δωρεάν που λόγω της κρίσης εκτιμήθηκε δεόντως.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δωροθέτες μας.

Στο τέλος μας περίμενε μια έκπληξη. Από το Γραφείο Συντονισμού Εθελοντικών Ομάδων της Πολιτικής Προστασίας Ν. Θεσσαλονίκης μας παρεδόθη έπαινος για την άμεση επέμβαση απεγκλωβισμού ενός ατόμου από δύσβατη περιοχή του Σέιχ Σου. Ένα μεγάλο μπράβο στο θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και διασώστη στον ΟΦΚΑΘ , Θανάση Καρακώστα για την ετοιμότητα που έδειξε.

 

 

No Comments

Post A Comment