ΧΟΡΟΣ Ο.Φ.Κ.Κ.Θ.

 

Για μια ακόμη φορά ο ετήσιος χορός του Ομίλου φίλων κυνηγών Κουφαλίων ξεχώρισε για τη συμμετοχή, το κέφι, τα πλούσια δώρα και την άψογη διοργάνωση γενικότερα.

Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου οι κυνηγοί με τις οικογένειες τους και πλήθος κόσμου γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του κέντρου « Νέα Δειλινά» στα Κουφάλια.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ομίλου Χ. Πατρώνας αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους τους ευχήθηκε καλή χρονιά και αναφέρθηκε στο έργο, την αξιόλογη προσπάθεια και τη δράση του ομίλου, τονίζοντας το προφίλ του σύγχρονου κυνηγού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Κουφαλίων Δ. Μπελίδης, ο τέως δήμαρχος Κουφαλίων Ι. Τσουκνιδάς, ο αντιδήμαρχος Ι. Σαραφίδης, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Θεσσαλονίκης Γ. Μπαμπαράτσας με σύσσωμο το Δ.Σ., ο πρόεδρος του Κ.Σ. Βέροιας Α. Δήμου, ο αντιπρόεδρος του Κ.Σ. Γουμένισσας Γ. Παρασκευόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου διασωστών πυροσβεστών Κουφαλίων Δ. Πασχαλίδης, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου δρομέων υγείας Κουφαλίων Σ. Χασάπης, ο πρόεδρος του ομίλου φίλων κυνηγών Θεσ/νίκης Ν. Μπουλούκης, ο πρόεδρος του Ομίλου φίλων κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού Χ. Ράμος, ο γραμματέας του συλλόγου φίλων θηραμάτων και φυσικού περιβάλλοντος Αξιού Θ. Ιωσηφίδης και πλήθος άλλων εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το κέφι κράτησε αμείωτο μέχρι τις πρωινές ώρες, η πίστα δεν άδειασε λεπτό, καλό φαγητό και άφθονο κρασί ενώ για άλλη μια χρονιά η λαχειοφόρος αγορά ήταν πλούσια σε δώρα που ξεπερνούσαν τα 200.

Όλοι έμειναν κατενθουσιασμένοι ενώ όσοι συμμετείχαν για πρώτη φορά στο χορό των κυνηγών έλεγαν πως δεν έχουν ζήσει κάτι ανάλογο.

Για την άψογη διοργάνωση, το Δ.Σ. του ομίλου φίλων κυνηγών Κουφαλίων δέχθηκε τα συγχαρητήρια απ’ όλους τους παρευρισκόμενους.

 

No Comments

Post A Comment