ΧΟΡΟΣ Ο.Φ.Κ.Κ.Θ.

 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η φετινή χοροεσπερίδα του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Κουφαλίων Θεσσαλονίκης γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα του κέντρου “ΛΙΟΓΕΡΜΑ” στα Κουφάλια.

Το κέφι και ο χορός των κυνηγών κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες  και το κρασί έρεε άφθονο.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Πατρώνας Χρήστος και ευχαρίστησε όλους τους κυνηγούς και φίλους για τη μεγαλειώδη τους παρουσία.

Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Κουφαλίων κ. Μπελίδης Δημήτριος, ο αντιδήμαρχος κ. Παπακωνσταντίνου Γεώργιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα. Γατίδου Μαλαθούνη Μαρία, ο κ. Αναστασιάδης Πέτρος, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Μεσσήνης Δημήτριος, τα μέλη του Δ.Σ. κκ. Ζαχαριάδης Ζαχαρίας, Παππάς Κων/νος, Κουτούσης Άγγελος, Πατεράκης Ιωάννης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου φίλων θηραμάτων και φυσικού περιβάλλοντος Αξιού κ. Πολυχρονίδης Παύλος, ο αντιπρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αξιούπολης κ. Στογιάν Κεχαγιά Παναγιώτης .

Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Πατρώνας Χρήστος απένειμε πλακέτα για την προσφορά του κυνηγετική ιδέα στον κ. Δημήτριο Μεσσήνη, πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

No Comments

Post A Comment