2011 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ Ο.Φ.Κ.Α.Θ.

Τιμώντας την χρονιά του εθελοντισμού, από τις 22 μέχρι τις 26 Ιουνίου 2011, η Γενική  Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ο Δήμος Θεσσαλονίκης διέθεσαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης ΄περίπτερα΄ για την ενημέρωση των θεσσαλονικέων απ’ τις εθελοντικές ομάδες που δρουν στο Νομό μας.

Οι εθελοντικές ομάδες του νομού Θεσσαλονίκης, που δραστηριοποιούνται στην πολιτική προστασία και πυρασφάλεια των δασών, ανταποκρίθηκαν αμέσως. Φυσικά δεν μπορούσε να λείπει ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού  του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που εδώ και 3 χρόνια έχει ενεργό ρόλο στην πυρασφάλεια του Σειχ σου  και των γύρω δασών.

Το ΄περίπτερο΄ του ΟΦΚΑΘ έκανε εντύπωση από την πρώτη μέρα με πολύ ενημερωτικό υλικό. Τα κορίτσια της ομάδας έδωσαν πραγματικά τον καλύτερο τους εαυτό στο να ενημερώνουν τους θεσσαλονικείς για τις δράσεις των κυνηγών στα δάση και όχι μόνο.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού συμμετέχουν πάντα σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση του κόσμου τόσο σε κυνηγετικά θέματα όσο και σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν σ’ αυτή την προσπάθεια και φυσικά τον κόσμο για το ενδιαφέρον του.

 

No Comments

Post A Comment