Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια κοπή πίτας του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. και αυτό φάνηκε από την προσέλευση του κόσμου που για ακόμα μια φορά μας τίμησε με την παρουσία του.Η βραδιά ξεκίνησε με απολογισμό δράσεων του 2015, απονομές και βραβεύσεις μελών και χορηγών που διέπρεψαν την χρονιά που μας πέρασε και κλείσαμε με το κόψιμο της πίτας και τους χαιρετισμούς των επισήμων.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής Κος Μανωλάς Αριστοτέλης ο οποίος έδωσε τα εύσημα στα μέλη του Ο.Φ.Κ.Α.Θ για την άψογη συνεργασία μας στην υπόθεση του μικρού Φοίβου.
Ο εκπρόσωπος της 2ης Ε.Μ.Α.Κ Κος Βυθούλκας Νικόλαος απένειμε τις πιστοποιήσεις στα μέλη του Ο.Φ.Κ.Α.Θ που πέρασαν επιτυχώς το πρόγραμμα εκπαίδευσης του 2015 από την Πυροσβεστική Ακαδημία.
Σύσσωμη η δημοτική αρχή του Δήμου Θερμαϊκού με τον Δήμαρχο Κο Μαυρομάτη Ιωάννη που στον χαιρετισμό του έκανε ειδική μνεία στην ομάδα και δεσμεύτηκε δημόσια την οικονομική στήριξη του ομίλου μας για το 2016.
Επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θερμαϊκού Κος Φεστερίδης Γιώργος στο χαιρετισμό του τόνισε την καλή και μακροχρόνια συνεργασία μας με τον Δήμο.
Χαιρετισμό έκανε και ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Κος Παντελάκης Δημήτρης τονίζοντας την προσφορά των κυνηγών στα εθελοντικά δρώμενα και την στήριξη του κυνηγετικού συλλόγου στον Ο.Φ.Κ.Α.Θ.
Να ευχαριστήσουμε τις βάσεις μας σε Κιλκίς και Χαλκιδική όπως και τις εθελοντικές ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους Σ.Κ.Β.Ε, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΤΕΚΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, Ε.Ο.Δ, Ε.Θ.Ο.Π.Α.Κ, ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ, ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α, Δ.Ο.Α.Π, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΙΚΡΑΣ και την οργάνωση ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Μαυρομάτη από την Ορμύλια Χαλκιδικής για τη δωρεά ενός drone (τετρακόπτερο) πλήρες εξοπλισμένο για τις ανάγκες του τμήματος έρευνας-διάσωσης του Ο.Φ.Κ.Α.Θ.
Σας ευχαριστούμε όλους.

No Comments

Post A Comment