ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Στις 13 Ιανουαρίου ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έκοψε την πίττα για την νέα χρονιά στο κοσμικό κέντρο ΜΥΘΡΙΟ. Περισσότερα  από 400 άτομα , μέλη του Συλλόγου και φίλοι, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και  τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η παρουσία των ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που δήλωσαν με την παρουσία τους αλλά και τις τοποθετήσεις τους την αναγνώριση του έργου του ΚΣΘ ως ένα κοινωνικό σύνολο προσφοράς και εθελοντισμού, δεσμευόμενοι  παράλληλα για την βοήθεια και την  στήριξή τους, στη συνέχιση αυτής της προσπάθειας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Οι  Περιφερειακοί Σύμβουλοι Τσαμασλής Γιώργος, Πορφυριάδου Ανθή, Παπάς Γιώργος, ο Δήμαρχος Πυλαίας –Χορτιάτη κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Μπακογλίδης Θεοδόσης, ο Δήμαρχος Κουφαλίων Δαϊκούδης  Παναγιώτης, ο Αντιδήμρχος Αμπελοκήπων Πουρσανίδης Τριαντάφυλλος. Παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Μακεδονίας κ. Καλούμενος Ευάγγελος και σύσσωμο το Δ.Σ. ο Πρόεδρος του Ομίλου Κρούτσχααρ κ. Νιάνιος Γαβριήλ, ο Γραμματέας του Ομίλου Εμπανιέλ Μπρετόν, κ. Κατσικάς Θεοφάνης. Από  τα κυνηγετικά καταστήματα ήταν παρόντες ο Γιώργος Καρασαββίδης, ο Κώστας Φραντζεσκάκης,  ο Δημήτρης Υψηλός και ο Τάκης Μιχαϊλίδης. Επίσης παρευρέθηκαν σύσσωμα τα ΔΣ της Λέσχης Αμπελοκήπων, της Λέσχης Καλαμαριάς, της Λέσχης Θέρμης, της Λέσχης Μετεώρων, των Ομίλων Κουφαλίων και Ακτής Θερμαϊκού, του Παραρτήματος Ασβεστοχωρίουκαι οι πρόεδροι των Κυνηγετικών Συλλόγων Χαλάστρας Δόγαλης Θωμάς και Λαγκαδά Γραμμενούδης Κώστας.

Θα ήταν παράληψη να μην αναφέρουμε τους πρώην προέδρους του Συλλόγου τον κ. Μαϊλιάνη Νικόλαο, τον κ. Δαμουλά Λευτέρη, τον κ.Πατεράκη Γιάννη και τον κ. Μεσήνη Δημήτρη.

Για άλλη μια φορά απουσίαζε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης.

Τυχερός της βραδιάς ήταν η Λέσχη Μετεώρων που κέρδισε το φλουρί.

Τους ευχαριστούμε όλους γιατί με την παρουσία τους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

No Comments

Post A Comment