ΧΟΡΟΣ

 

Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009, στο μουσικοχορευτικό κέντρο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα 800 περίπου ατόμων είχαν την ευκαιρία μέλη και φίλοι του Συλλόγου να διασκεδάσουν ακούγοντας τις λαϊκές φωνές του Σταύρου Φωτιάδη, της  Σοφίας  Βήκα και άλλων καλλιτεχνών. Πολλοί μάλιστα, έφυγαν και με αρκετά δώρα αφού στην λαχειοφόρο αγορά υπήρχαν 280 δώρα ανάμεσα στα οποία δέκα όπλα.

Στην εκδήλωση έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας σε δύο ενεργά μέλη του Συλλόγου μας οι οποίοι είναι οι  μεγαλύτεροι στην ηλικία τον κ. Κομνηνό Λίνγκο  85 ετών και τον κ. Κων/νο Γιαννέλο επίσης 85 ετών, επιβραβεύοντας στην προκειμένη περίπτωση το πάθος και το μεράκι των δυο συναδέλφων που αποδείχθηκε πιο ισχυρό από τα χρόνια της ηλικίας τους.

Επίσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στα μέλη της ομάδος που εκπροσώπησαν τον Σύλλογο και την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα Κυνηγίου στο NIS της Σερβίας και κατέλαβαν την δεύτερη θέση.(Μπαμπαράτσα Γιώργο, Ράμμο Χρήστο , Καρακατσιάνη Αθανάσιο, Κυριαζή Δημήτρη και Καραγιαννίδη Αθανάσιο).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι Υπουργοί και Βουλευτές: Γιάννης Ιωαννίδης,  Γκιουλέκας  Κων/νος, Αδάμ Ρεγκούζας, Μαγκριώτης  Γιάννης, Βασίλης Γερανίδης. Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και  οι Αντινομάρχες Τσαμασλής Γιώργος και Αναστασιάδης Σάββας. Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Αλεξανδρής. Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ Δέλλιος Γεώργιος και οι  πρώην  πρόεδροι του Συλλόγου: Μεσσήνης Δημήτρης, Πατεράκης Γιάννης, Δαμουλάς  Λευτέρης και Μαϊλιάνης  Νίκος

Το  ΔΣ του Συλλόγου Ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν την ημέρα εκείνη στην εκδήλωσή μας, καθώς επίσης και όλους τους δωροθέτες που στις δύσκολες αυτές μέρες της οικονομικής κρίσης  στήριξαν την λαχειοφόρο αγορά με τα δώρα που προσέφεραν.

No Comments

Post A Comment