ΧΟΡΟΣ Ο.Φ.Κ.Κ.Θ.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε για μια ακόμη χρονιά ο ετήσιος χορός του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Κουφαλίων στις 16 Ιανουαρίου 2010 και έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής και κεφιού. Οι κυνηγοί και φίλοι του Ομίλου με τις οικογένειες τους γέμισαν από νωρίς ασφυκτικά την αίθουσα του κέντρου ΝΕΑ ΔΕΙΛΙΝΑ στα Κουφάλια. Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Πατρώνας Χρήστος ευχόμενος τα καλύτερα για τη νέα χρονιά και τους ευχαρίστησε όλους για τη μεγαλειώδη τους παρουσία. Το γλέντι δεν άργησε να ξεκινήσει, το κρασί έρεε άφθονο δημιουργώντας ένα ατελείωτο κέφι μέχρι τις πρωινές ώρες. Η λαχειοφόρος αγορά για μια ακόμη χρονιά ήταν πλούσια σε δώρα που ξεπερνούσαν τα 200.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κουφαλίων κ. Μπελίδης Δημήτριος, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας κ. Νικόπουλος Αθανάσιος, οι Αντιδήμαρχοι Κουφαλίων και Χαλκηδόνας κ.κ. Κατσούκας Γεώργιος, Παπακωνσταντίνου Γεώργιος, Καρκαμάνης Αργύρης, ο πρόεδρος του Ομίλου Κούρτσχααρ Ελλάδος κ. Νιανιός Γαβριήλ, το μέλος του Δ.Σ. του Κ.Σ. Θεσ/νίκης κ. Εμμανουηλίδης Βασίλης, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κουφαλίων κ. Χασάπης Σάββας, εκπρόσωπος του Συλλόγου Εθελοντών Διασωστών Πυροσβεστών Κουφαλίων και πολλοί φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στο χαιρετισμό τους όλοι ήξεραν το έργο το Ομίλου και την πολυποίκιλη δράση του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου ευχαριστεί θερμά τους κυνηγούς και φίλους και όχι μόνο που μας συμπαραστέκονται σε κάθε ενέργεια και δραστηριότητα του Ομίλου, καθώς επίσης και τους χορηγούς και δωροθέτες που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης με τα δώρα και την προσφορά τους.

No Comments

Post A Comment