ΓΙΟΡΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ

 

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011 έγινε η γιορτή έναρξης κυνηγιού στο χώρο εκπαίδευσης κυνηγών του Συλλόγου στο Κουρί. Πρωτοπόρος για άλλη μια φορά ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης δεν αρκέστηκε σε μια απλή συγκέντρωση των κυνηγών μελών του. Η γιορτή έγινε σε συνεργασία με το περιοδικό “Κυνηγεσία και Κυνοφιλία- Κάθε μήνα μαζί”. Εκπρόσωποι του περιοδικού ήρθαν από την Αθήνα και μίλησαν για θέματα που αφορούν όλη την κυνηγετική οικογένεια και στην πορεία απάντησαν στις  απορίες των κυνηγών.

Στο χώρο, για πρώτη φορά, υπήρχαν περίπτερα, παραχωρήθηκαν δωρεάν από το Σύλλογο, με καταστήματα από τη Θεσσαλονίκη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, έτσι ώστε ο κόσμος να μπορεί παράλληλα με τη γιορτή να ενημερωθεί και για τα κυνηγετικά προϊόντα.

Μετά την ομιλία και τη συζήτηση των κυνηγών με τους εκπροσώπους του περιοδικού, ακολούθησε γιορτή με σουβλάκια και μπύρες, όλα αυτά δωρεάν προσφορά του Συλλόγου. Στο χώρο υπήρχε ζωντανή μουσική και πρόγραμμα με λαϊκά, ποντιακά και κρητικά τα οποία κράτησαν αμείωτο το κέφι του κόσμου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ευχαριστούμε το περιοδικό Κυνηγεσία και Κυνοφιλία που με τη συμμετοχή του εμπλούτισε τη γιορτή μας, ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στο στήσιμο της γιορτής αλλά πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε όλους τους κυνηγούς και τις οικογένειες τους, οι οποίοι ξεπέρασαν τα 1500 άτομα και που μέσα σε λίγη ώρα γέμισαν το σκοπευτήριο με τις φωνές, τα γέλια και τη καλή τους διάθεση.

No Comments

Post A Comment