ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει δύο αιμοδοσίες ετησίως προσπαθώντας να υπάρχει απόθεμα στην Τράπεζα αίματος που διατηρεί, για να εξυπηρετεί τυχόν ανάγκες των μελών του. Ενώ λοιπόν κατά καιρούς υπάρχει ανάγκη από μέλη του Συλλόγου για αίμα που χρειάζονται οι ίδιοι ή κάποια συγγενικά πρόσωπα υπάρχει πολλές φορές αδυναμία εξυπηρέτησης γιατί δεν υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση στις αιμοδοσίες που διοργανώνονται. Πολλές φορές μέλη μας δεν φροντίζουν καν για την αναπλήρωση των φιαλών αίματος που δανείστηκαν από την Τράπεζα αίματος, με αποτέλεσμα να μένει χωρίς απόθεμα.

Η τελευταία αιμοδοσία έγινε στις 19 Ιουνίου στο Δρακόντειο του Λαγκαδά, την ίδια μέρα με τους σκοπευτικούς αγώνες. Ενώ λοιπόν στον χώρο υπήρχαν περισσότερα από 200 άτομα στην αιμοδοσία συμμετείχαν μόνο 29. Εμείς τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε την επόμενη φορά τουλάχιστον να διπλασιαστούν. Για τους αιμοδότες προσφέρθηκαν τρία δώρα τα οποία κέρδισαν οι τυχεροί που προέκυψαν από τη δημόσια κλήρωση.

-Ένα κουτί μεταφοράς σκύλου αλουμινίου προσφορά του κατασκευαστή ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ (ΜΕΤΑΛ-

ΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ Τηλ. 6979912800). Τυχερός ο αιμοδότης κ. Παπαφωτίου Χρήστος.

– Μία ασημένια καρφίτσα (μπεκάτσα) προσφορά του κ.Παπαδόπουλου Αλέξανδρου. Τυχερός ο αιμο-

δότης Κατσούφης Παναγιώτης.

-Οκτώ κουτιά φυσίγγια προσφορά του κ. Υψηλού Δημητρίου. Τυχεροί οι αιμοδότες κ. Καρακώστας

Αθανάσιος και κ. Ξανθός Γιώργος.

Συνάδελφε, η αναβολή κάποιας υποχρέωσης μπορεί να περιμένει. Η ανάγκη για αίμα των ανθρώπων που το χρειάζονται, δεν περιμένει ποτέ. Αφορά εσένα, αφορά όλους μας. Δέκα λεπτά προσφοράς ζωής δεν σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, δεν πάνε πίσω τις δουλειές σου, δεν σε κάνουν υποδεέστερο κυνηγό. Αντίθετα, η προσφορά σου αποδεικνύει τη θέλησή σου να συμμετάσχεις σε μια κοινή προσπάθεια.

No Comments

Post A Comment