ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Την Κυριακή 27 Απριλίου 2014 και ώρα 10 π.μ. τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν στο Αναψυκτήριο του συλλόγου στο Μελισσοχώρι για την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν :
1. Ο διοικητικός απολογισμός έτους 2013.
2. Απολογισμός οικονομικού έτους 2013.
3. Προϋπολογισμός οικονομικού έτους 2014.
4. Έγκριση έκτακτης εισφοράς υπέρ συλλόγου και υπέρ ΣΤ ΚΟΜΑΘ.

Στη φετινή συνέλευση παρών ήταν και ο κ. Παντελάκης Δημήτριος υποψήφιος στις ευρωεκλογές με το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών. Ο κ. Παντελάκης μίλησε με τα μέλη μας και ζήτησε τη βοήθεια τους για μπορέσουν οι κυνηγοί αυτή τη φορά να μπουν στην Ευρωβουλή. Τόνισε πως η κυνηγετική οικογένεια το έχει ανάγκη και πως φέτος θα είναι η ευκαιρία να συμμετέχουμε εκεί που άλλοι παίρνουν αποφάσεις για εμάς.

Η Γεν. Συνέλευση ξεκίνησε με τον πρόεδρο κ. Μπαμπαράτσα να ενημερώνει τα μέλη μας για τις δραστηριότητες του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε.

Εγκρίθηκαν ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός του 2013 και ο προϋπολογισμός του 2014.

Οι κυνηγοί φέτος ψήφισαν υπέρ της έκτακτης εισφοράς της ομοσπονδίας και συζητήθηκε ποιες θα είναι οι ενέργειες μας από εδώ και στο εξής σ’ αυτό το φλέγον ζήτημα.
Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των μελών και του Διοικητικού Συμβουλίου πάνω σε θέματα που αφορούν το κυνήγι και τα προβλήματα που υπάρχουν.

Η Γεν. Συνέλευση έκλεισε με την κλήρωση δώρων που δόθηκαν στους παρευρισκόμενους.

Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν και ελπίζουμε του χρόνου η συμμετοχή να είναι μεγαλύτερη.

No Comments

Post A Comment