ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Ο.Φ.Κ.Κ.Θ.

Την καθιερωμένη κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Κουφαλίων στα γραφεία του Ομίλου την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010.

Παρευρέθησαν περισσότεροι από 80 κυνηγοί και φίλοι του Ομίλου, που αντάλλαξαν μεταξύ τους και με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Χαλκηδόνας κ. Διαμαντόπουλος Κων/νος, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Θεσ/νίκης κ. Μπαμπαράτσας Γεώργιος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Γιακουστίδης Φώτης, ο πρόεδρος του Ομίλου Κούρτσχααρ Ελλάδος κ. Νιανιός Γαβριήλ, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Αξιούπολης κ. Ραμπιάδης Ιωάννης, μέλος της Λέσχης Κυνηγών Καλαμαριάς κ. Μαστρογιάννης Παράσχος και μέλη του Δ.Σ., ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κουφαλίων κ. Γκογκίδης Γεώργιος, μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Διασωστών Πυροσβεστών Κουφαλίων κ. Χατζηκαλουκίδης.

Το τυχερό φλουρί έπεσε στο νεαρό Γιώργο Παπαχριστούδη από τα Κουφάλια ο οποίος κερδίζει δωρεάν μια άδεια θήρας για την νέα κυνηγετική περίοδο και 5 κουτιά φυσίγγια Prince προσφορά από τον κ. Ζαραλή Κλεομένη.

Το Δ.Σ. του Ομίλου ευχαριστεί θερμά όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους.

No Comments

Post A Comment