ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ

 

Με ιδιαίτερη χαρά δεχθήκαμε την πρόσκληση του Δημοτικού Σχολείου Αγγελοχωρίου του Δήμου Θερμαϊκού για ένα εκπαιδευτικό μάθημα Πρώτων Βοηθειών και δασοπροστασίας στους μαθητές και δασκάλους του σχολείου.
Το τμήμα υγειονομικού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έτσι την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, 3 εθελοντές της ομάδας ενημέρωσαν τα παιδιά σε θέματα Πρώτων Βοηθειών.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με τον θηροφύλακα του παρουσίασε στους μαθητές την χλωρίδα και πανίδα του τόπου μας.
Οι ερωτήσεις, οι απορίες και η προσοχή των μαθητών μας ξάφνιασαν ευχάριστα κατά την διάρκεια του μαθήματος, δίνοντας μας την αίσθηση ότι δεν υπάρχει πιο σημαντικό από το να μάθεις στους νέους ανθρώπους να σώζουν μια ζωή αλλά και τι εστί δάσος.
Ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ και ο Κ.Σ.Θ συνεχίζουν να ενημερώνουν, να εκπαιδεύουν και να είναι κοντά στους πολίτες, ειδικά στους νέους που είναι το μέλλον της πατρίδας μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή και τους Δασκάλους του σχολείου για την πρόσκληση αλλά και τα μέλη του Ο.Φ.Κ.Α.Θ και το θηροφύλακα του συλλόγου μας για την ανταπόκριση.

No Comments

Post A Comment