ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Ο.Φ.Κ.Α.Θ.

Μεγάλη επιτυχία είχε το σεμινάριο που οργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού, του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στις 6 Απριλίου 2011 με την συνεργασία της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας με θέμα ”Το πρόβλημα των δασικών πυρκαγιών στην Ελλάδα”.

Ο ομιλητής κ. Παύλος Κωνσταντινίδης – δασολόγος ερευνητής του ΕΘ.Ι.Α.Γ.Ε παρουσίασε την έκταση του προβλήματος των δασικών πυρκαγιών αλλά και μας εξήγησε, με επιστημονικό τρόπο, πως μπορεί να υπάρξει η αναγέννηση του δασικού οικοσυστήματος μετά από μια καταστροφή καθώς και πως μπορούμε να συμβάλουμε εμείς στην αναγέννηση των δασών. Η ομιλία διήρκεσε 2.5 ώρες περίπου με το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων να παραμένει αμείωτο. Πολλοί ήταν αυτοί που παραδέχθηκαν την παραπληροφόρηση και την ελλιπή ενημέρωση που είχαν και έδωσαν συγχαρητήρια τόσο στον ομιλητή όσο και στους διοργανωτές του σεμιναρίου.

Μετά το σεμινάριο δόθηκαν βεβαιώσεις στους συμμετέχοντες.
Ευχαριστούμε όλες της εθελοντικές ομάδες για την παρουσία τους καθώς και τους συνάδελφους κυνηγούς και αναλαμβάνουμε την ηθική υποχρέωση να προβούμε στη διοργάνωση περαιτέρω  σεμιναρίων γιατί θέλουμε η γνώση να είναι το δεύτερο όπλο μας.

 

No Comments

Post A Comment