ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τον Όμιλο Φίλων Κυνηγών Κουφαλίων σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης το 2ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέματα:

Α. Ιστορία του λειόκαννου όπλου

Β. Εισαγωγή στον κόσμο των χειροποίητων όπλων

Γ. Ασφαλής χρήση των κυνηγετικών όπλων

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 24    Απριλίου 2009 στα Κουφάλια στη συνεδριακή αίθουσα του Δήμου Κουφαλίων.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον πολλοί κυνηγοί.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσ/νίκης κ. Μπαμπαράτσας Γεώργιος.

Το σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσ/νίκης κ. Μπαμπαράτσας Γεώργιος, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Αξιούπολης κ. Ραμπιάδης Ιωάννης, ο αντιπρόεδρος του Κ.Σ. Γουμένισσας κ. Παρασκευόπουλος Γεώργιος, ο πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού κ. Ράμος Χρήστος, ο πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Θέρμης κ. Παυλικιανίδης Γεώργιος  και το μέλος του Δ.Σ. του Κ.Σ. Αιγινίου κ. Κιοσές Ιωάννης.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Κουφαλίων κ. Πατρώνας Χρήστος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην σημαντική αυτή εκδήλωση .

Επίσης ευχαρίστησε τον κ. Χατζιώτη αρθρογράφο και συγγραφέα σε θέματα βλητικής και ιστορίας των όπλων για την αποδοχή της πρόσκλησης του Ομίλου και την παρουσία του, τονίζοντας στους παρευρισκομένους ότι «η σημερινή μας εκδήλωση είναι ένα σημαντικό βήμα στον τομέα της ενημέρωσης για την αναβάθμιση των κυνηγών-μελών μας ».

Μετά το πέρας της ομιλίας υπήρχαν πολλές ερωτήσεις και τοποθετήσεις για κάθε θέμα που αναπτύχθηκε από τον κ. Χατζιώτη Χρήστο.

Ο πρόεδρος του Κ.Σ. Θεσ/νικης απένειμε πλακέτα στον κ. Χατζιώτη Χρήστο  για την υποστήριξη και την συμβολή του στην επιτυχία του σεμιναρίου.

 

No Comments

Post A Comment