ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 

Την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008 στις 6.30 μμ  ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού, ενεργό μέλος της Πολιτικής Προστασίας σε θέματα πυροπροστασίας, δασοπυρόσβεσης και όχι μόνο, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση  Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργάνωσαν ενημέρωση- εκδήλωση- επιμόρφωση σε θέματα πολιτικής προστασίας, εθελοντισμού, τεχνολογικές, φυσικές και λοιπές καταστροφές.

Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ-ΗΛΙΟΣ στην Περαία Θεσσαλονίκης στην αίθουσα ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και η προσέλευση  του κόσμου ήταν μεγάλη.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κων/νος Κοκολάκης. Τα θέματα που ανέπτυξε ο κ. Κοκολάκης, με τη βοήθεια διαφανειών και βίντεο, ήταν ποικίλα και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Αλεξανδρής Ιωάννης, ο Δήμαρχος Μηχανιώνας κ. Μαυρομάτης Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Μπάρμπας Κων/νος, ο Σύλλογος Ψαράδων, η ΕΔΟΠΑΚ, η Εθελοντική Ομάδα Δήμου Χορτιάτη, η ΕΔΟΜΑΚ, η ΕΘΟΠΑΚ, η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Βορείου Ελλάδος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Μαριάνθη Γεωργούλα, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσ/νίκης και ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Κουφαλίων Θεσ/νίκης εκπροσωπούμενος από τον πρόεδρο κ. Πατρώνα Χρήστο και τον αντιπρόεδρο κ. Καπουνιαρίδη Γεώργιο.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη μας για τη συμμετοχή τους.

 

 

No Comments

Post A Comment