ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η αρχή έγινε με μεγάλη επιτυχία στις 13 Ιουνίου. Το ραντεβού ήταν στις 9 το πρωί στο Κου­ρί με έπαθλο για την πρώτη ομάδα ένα δίκαννο super booze Baikal το οποίο σε δεύτερη φάση θα κληρωθεί από την Λέσχη ή τον Όμιλο που το κέρδισε, για ένα επιπλέον έσοδο. Η σκοπιμότητα του αγώνα είχε στόχο την καλλιέργεια του ομα­δικού πνεύματος και την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Ομίλων και των Λεσχών μας. Συμμε­τείχαν συνολικά επτά ομάδες των πέντε ατόμων. ( Λέσχη Ασβεστοχωρίου, Λέσχη Αμπελοκήπων του Κ.Σ.Θ., Όμιλος Κυνηγών Κουφαλίων, Λέσχη Καλαμαριάς, Λέσχη Θέρμης, Όμιλος Ακτής Θερμαϊκού και Λέσχη Μετεώρων.

Η αγωνία ήταν αρκετά μεγάλη ανάμεσα στους αγωνιζόμενους και μετά από «σκληρή» μάχη νική­τρια αναδείχθηκε η ομάδα του Ομίλου Ακτής Θερ­μαϊκού με δεύτερη την Λέσχη Θέρμης και τρίτη την Λέσχη Μετεώρων.

Ο αγώνας αφιερώθηκε στην μνήμη δύο συ­ναδέλφων και φίλων του Συλλόγου μας, Οδυσ­σέα Κούση και Χρήστου Τατάλια, που αγάπησαν το σκοπευτήριο αλλά στάθηκαν άτυχοι στην ζωή ­ τους, αφού έφυγαν από κοντά μας τόσο νέοι

No Comments

Post A Comment