ΧΟΡΟΣ

xoros2007

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο φετινός χορός του Συλλόγου μας γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα του κέντρου « Αρχόντισσα ».

Το κέφι και ο χορός των Θεσσαλονικέων κυνηγών κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και το κρασί έρρεε άφθονο.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μεσσήνης και ευχαρίστησε όλους τους κυνηγούς και φίλους για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα του Συλλόγου.

Παρευρέθησαν :

Οι βουλευτές κκ. Γκιουλέκας, Γερανίδης, Μαγκριώτης. Οι πολιτευτές κκ. Κοκκόρης, Καζαντζίδης, Χαϊτίδης και αντινομάρχης Μπίκος. Ο Πρόεδρος της ΣΤ ΚΟΜΑΘ Γ. Δέλλιος και ο επίτιμος πρόεδρος ΣΤ ΚΟΜΑΘ κ Μαϊλιάνης. Από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμπελοκήπων ο κ Μπόσμαλης Γεώργιος. Από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ζαγκλιβερίου ο πρόεδρος κ Τουντζιάρης Στέλιος. Από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αξιουπόλεως ο αντιπρόεδρος κ Στογιανκεχαγιάς Παναγιώτης. Από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Χαλάστρας ο αντιπρόεδρος κ Μπέμπης Σωτήριος. Από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αιγινίου ο πρόεδρος κ Προδρομίδης Νικόλαος. Από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Νιγρίτας. Ο πρόεδρος του παραρτήματος Ασβεστοχωρίου κ Δημήτρης Τσίγκαρης. Ο πρόεδρος Φίλων Κυνηγών Θεσσαλονίκης κ Μπουλούκης Νικόλαος. Ο πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Θηραμάτων και Φυσικού Περιβάλλοντος Αξιού κ Πολυχρονίδης Παύλος. Ο πρόεδρος Κυνοφιλικού Ομίλου Μακεδονίας κ Τηλκερίδης Στέφανος. Ο πρόεδρος Ομίλου Κουρτσχαάρ κ Σινάνης. Από τα καταστήματα Κυνηγετικών Ειδών οι κκ Θεόδωρος Καρασαββίδης, Μένιος Ζαραλής, Παρασκευάς Βαλσάμης, Νίκος Κάλφας, Αφοί Πετρίδη, Λιόγκας Λάμπρος, Παναγιώτης Παπαστουγιαννούδης.

No Comments

Post A Comment