ΧΟΡΟΣ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε για ακόμη μια χρονιά ο ετήσιος χορός του Κυνη­γετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που έγινε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010, στο μουσικοχορευτικό κέντρο ”ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ”.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα 800 περίπου ατόμων είχαν την ευκαιρία μέλη και φίλοι του Συλλόγου να διασκεδάσουν ακούγοντας τις λαϊκές φωνές του Σταύρου Φωτιάδη, της Σοφίας Βήκα και άλλων καλλιτεχνών. Πολλοί μάλιστα έφυγαν και με αρκετά δώρα αφού στην λαχειοφόρο αγορά υπήρχαν 280 δώρα ανάμεσα στα οποία, έντεκα όπλα.

Στην εκδήλωση έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας σε έναν άνθρωπο που έχει το ταλέντο και την διάθεση να αποτυπώνει στο χαρτί με τον καλύτε­ρο τρόπο τις όμορφες κυνηγετικές στιγ­μές που ζούμε στην φύση. Πρόκειται για τον αγαπητό συνά­δελφο τον Σωτήρη Δημηρόπουλο κείμε­να του οποίου έχουμε την δυνατότητα να διαβάσουμε και στο περιοδικό του Συλλόγου μας και σε όλα τα κυ­νηγετικά περιοδικά. Ο κ. Δημηρόπουλος έχει βραβευθεί για το συγγραφικό του έργο και από την εταιρεία λογο­τεχνών.

Στην εκδήλωση αυτή μας τίμησαν με την παρουσία τους αντιπροσωπείες από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Βό­ρειας Κέρκυρας με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Μαυρόπουλο, τον πρόεδρο του Παραρτήματος κ. Μπίσκο Βασίλη και αντιπροσωπεία από την Κύπρο με τους Μαυρομιχάλη Αντώνη, Λαζάρου Ζήνων και Μιχαηλίδη Μάριο.

Επίσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στα μέλη της ομάδος που εκπροσώπησαν τον Σύλλογο στα σεμι­νάρια Πολιτικής Προστασίας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την πα­ρουσία τους οι Βουλευτές: Γιάννης Ιωαννίδης, Γκιουλέκας Κων/νος, Αδάμ Ρεγκούζας, Αναστασιάδης Σάββας, Βασί­λης Γερανίδης. Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και οι Αντινομάρχες Τσαμασλής Γιώργος. Πα­ρευρέθηκαν επίσης οι Πρόεδροι των Συλλόγων Λαγκαδά κ. Γραμμενούδης Κώστας, Ζακλιβερίου Τουτζιάρης Στέ­λιος, τα καταστήματα κυνηγετικών ειδών Καρασσαβίδης Γιώργος, Πετρίδης Νίκος, Φραντσεσκάκης Φώτης.

Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους παρευ­ρέθηκαν την ημέρα εκείνη στην εκδήλωσή μας, καθώς επίσης και όλους τους δωροθέτες που στις δύσκολες αυ­τές μέρες της οικονομικής κρίσης στήριξαν την λαχειο­φόρο αγορά με τα δώρα που προσέφεραν.

No Comments

Post A Comment