ΧΟΡΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία έγινε και φέτος ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο κοσμικό κέντρο ΜΥΘΡΙΟ περίπου 800 άτομα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παρά την οικονομική κρίση μας έφεραν στη μνήμη τις παλιές καλές εποχές, όταν δεν υπήρχε στην Θεσσαλονίκη μαγαζί για να χωρέσει τα άτομα στο χορό του ΚΣΘ. Η ευχάριστη μουσική, το καλό φαγητό και οι καλές παρέες συνετέλεσαν στο να περάσουμε όλοι μια ευχάριστη βραδιά. Ευχάριστη έκπληξη οι Ποντιακοί χοροί από τους νεαρούς χορευτές Γιακουστίδη Γιώργο και Γιακουστίδου Κατερίνα. Θα πρέπει να σημειώσουμε επίσης ότι δεν ήταν λίγοι αυτοί που στο τέλος έφυγαν και με κάποιο δώρο από τα 300 που υπήρχαν στη λαχειοφόρο αγορά, που ήταν όλα προσφορά μελών και φίλων του Συλλόγου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Υπουργός κ. Μαγκριώτης Γιάννης, ο Βουλευτής κ. Γκιουλέκας Κωνσταντίνος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τσαμασλής Γιώργος, οι Δήμαρχοι Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και Αμπελοκήπων κ.Κυρίζογλου.

Από τα Κυνηγετικά καταστήματα ήταν παρόντες ο Καρασαββίδης Γιώργος, ο Τάκης και ο Γιώργος Μιχαηλίδης, ο Κώστας Φραντζεσκάκης, οι αφοί Πετρίδη. Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Σκοπευτικού Ομίλου Μακεδονία και εκπρόσωποι από το ΔΣ των Ομίλων Κούρτσχααρ και Εμπανιέλ Μπρετόν

Παρόντες για άλλη μια χρονιά στο χορό ήταν εκπρόσωποι από τον αδελφοποιημένο Σύλλογο της Κέρκυρας, ο Πρόεδρος Μαυρόπουλος Γιώργος και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Μπίσκος Βασίλης.  Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο κ. Κώστας Κοκολάκης για την πολυετή του προσφορά στην Πολιτική Προστασία και την πολύτιμη βοήθειά του στην οργάνωση και τον συντονισμό των Εθελοντικών Ομάδων. Τιμητική πλακέτα δόθηκε  και στο μέλος μας Ιγνάτη Αντώνη (γνωστός ως μάγειρας) για την συνεχή προσφορά του στο Σύλλογο. Επίσης δόθηκε τιμητική πλακέτα στην Ντάνταρη Βαρβάρα ως εκπρόσωπο των γυναικών μελών μας.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την ανταπόκρισή τους και ιδιαίτερα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους επαγγελματίες που σε μια κρίσιμη περίοδο βοήθησαν να συγκεντρωθούν 300 δώρα για την λαχειοφόρο αγορά.

No Comments

Post A Comment