ΒΑΝΔΑΛΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

 

Τα ξημερώματα της 31 Μαΐου βάνδαλοι έσπασαν τις τζαμαρίες των γραφείων μας, μπήκαν στο εσωτερικό σπάζοντας όλον τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό μας και ρίχνοντας λαδομπογιές στα γραφεία, τη βιβλιοθήκη, τα σαλόνια, το δάπεδο κ.α.

Τέτοιο μίσος δεν ξανασυνάντησαν μου εξομολογήθηκαν οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, που κατέφθασε επί τόπου.

Οι δράστες άγνωστοι (μια οργάνωση για την απελευθέρωση των ζώων) που μοίρασε προκηρύξεις και ζήλεψε φαίνεται τη δόξα των ακτιβιστών της Green Peace, προσπαθώντας να τους μιμηθεί με χυδαίο τρόπο.

Τι να πει κανείς;

Υποτίθεται ότι έχουν ευαισθησίες, αγαπούν τα ζώα αλλά το μόνο που δεν έκαναν τον κόπο να πληροφορηθούν είναι το έργο των κυνηγετικών οργανώσεων, την αγάπη τους για το περιβάλλον, τα χρήματα που ξοδεύουν για το οικοσύστημα και την αύξηση της πανίδας και κυρίως την αγάπη τους για τα ζώα.

Τώρα τα φθηνά επιχειρήματα ότι “σκοτώνετε τα ζώα”, που ξεφουρνίζουν καταπίνοντας τα καλομαγειρεμένα αρνάκια και κοτόπουλα, είναι για αυτούς που δεν γνωρίζουν τίποτα για τους κυνηγούς, που είναι οι κυριότεροι διαχειριστές της φύσης και μάχονται για τη διατήρηση της ισορροπία της.

No Comments

Post A Comment