Δ.Ε.Θ.

 

Ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού  του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης  έδωσε και φέτος το παρόν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ενημερώνοντας για τις δράσεις των κυνηγών και όχι μόνο.

Κάθε μέρα, επί μια βδομάδα, τα μέλη του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού  ήταν εκεί και με φυλλάδια και έντυπο υλικό γνώριζαν στον κόσμο τι εστί κυνήγι.

Η έκπληξη μας ήρθε από την οικολογική οργάνωση “ΑΓΑΠΗ”, όταν μας ζητήθηκε να στελεχώσουμε το περίπτερο τους την Παρασκευή 16/9,  ημέρα αφιερωμένη στο περιβάλλον .

3 μέλη του ΟΦΚΑΘ,  2 δασοπόνοι και 1 μία δασολόγος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έτσι ενημέρωναν επιστημονικά πλέον τους οικολογούντες τι εστί θήρα.

Από τις συζητήσεις καταλάβαμε ότι πολύς κόσμος δεν είναι ενημερωμένος σωστά για το κυνήγι (τις δράσεις των κυνηγών, πυρασφάλεια, αιμοδοσίες, δενδροφυτεύσεις κλπ) και για το έργο που προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τη συμμετοχή μας και αυτή τη φορά  καταφέραμε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα μπροστά στον τόσο δύσκολο και ανηφορικό δρόμο που τραβάμε οι κυνηγετικές οργανώσεις.

 

 

 

No Comments

Post A Comment