ΕΓΚΑΙΝΙΑ Ο.Φ.Κ.Κ.Θ.

 

Μια ομάδα δραστήριων κυνηγών στα Κουφάλια με ανησυχίες για την τύχη του οικοσυστήματος, βλέποντας την ισορροπία του να διαταράσσεται, συνέστησαν όμιλο.Σκοπός του ομίλου είναι η στενή και συνεχής συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης σε διάφορα θέματα, όπως

Α) προστασία και διατήρηση της ισορροπίας του φυσικού περιβάλλοντος

Β) διατήρηση και επαύξηση του θηραματικού πλούτου της περιοχής

Γ) προστασία και ορθολογική διαχείριση του δασικού πλούτου της περιοχής

Δ) εκδηλώσεις που φέρνουν σε επαφή τους πολίτες με τη φύση κλπ

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2007 σ’ ένα καλαίσθητο χώρο που επέλεξαν στην οδό Εθνικής Αντίστασης 12 στα Κουφάλια τέλεσαν τα εγκαίνια των γραφείων τους. Στο κατάμεστο από κυνηγούς χώρο έγινε αγιασμός και στη συνέχεια ακολούθησε  πλούσιος μπουφές.

Κοινή ήταν η ομολογία όλων ότι ούτε Κυνηγετικοί Σύλλογοι διαθέτουν τέτοιο χώρο για γραφεία και εντευκτήριο. Στον ανωτέρω  χώρο υπάρχουν τηλεόραση και  DVD, για να βλέπουν οι φίλοι του Ομίλου κυνηγετικές ταινίες και η βιβλιοθήκη είναι γεμάτη με όλα τα κυνηγετικά έντυπα, που υπάρχουν, για να ενημερώνονται οι κυνηγοί. Ο χώρος είναι θαυμάσια διακοσμημένος και όλα προϋποθέτουν  ότι με τη νέα κυνηγετική σεζόν οι φίλοι του Ομίλου θα έχουν το δικό τους στέκι συνάντησης για να προγραμματίσουν τα κυνήγια τους και να περνούν θαυμάσια.

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Κουφαλίων κ. Μπελίδης Δημήτριος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μποχωρίδης Ιωάννης, Αναστασιάδης Πέτρος, ο Αν. Διευθυντής ΕΣΥ κ. Χαλκιάς Δήμος, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Μεσσήνης Δημήτριος και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κουφαλίων κ. Μουλάς Χρήστος, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Κουφαλίων κ. Τσιχήτας Χρήστος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Θηραμάτων και Φυσικού Περιβάλλοντος Αξιού κ. Πολυχρονίδης Παύλος, ο πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Θεσσαλονίκης κ. Μπουλούκης Νίκος, ο πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού κ. Ράμος Χρήστος.

No Comments

Post A Comment