ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Ο.Φ.Κ.Α.Θ.

 

Ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού έκοψε την καθιερωμένη πίτα στις 11-2-2009. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και αυτό αποδεικνύει ότι ο κυνηγετικός κόσμος αγκάλιασε τα στέκια (ομίλους-λέσχες) από την πρώτη στιγμή. Αυτό δίνει κουράγιο στους συλλόγους και κατ’ επέκταση στους ομίλους να συνεχίσουν να μάχονται για ένα κοινό σκοπό, το ελεύθερο παραδοσιακό κυνήγι.

Στην κοπή μας παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Αλεξανδρής Ιωάννης και μέλη του Δήμου, σύσσωμο το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσ/νίκης, ο αντιπρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Επανομής, εκπρόσωποι του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Κουφαλίων, του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Θεσ/νίκης, του Ομίλου Θέρμης- Τριαδίου, της Λέσχης Καλαμαριάς και του Πολιτιστικού Οικολογικού Συλλόγου Περαίας.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς διεξήχθη λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του Ομίλου με τυχερό της κλήρωσης τον κ. Άγγελο Κουτούση με το λαχνό 11.

Το τυχερό φλουρί έπεσε στον κ. Μπογιατζή Πρόδρομο από την Κερασιά, ο οποίος κερδίζει δωρεάν μία άδεια θήρας για τη νέα κυνηγετική περίοδο.

Το ΔΣ του Ομίλου ευχαριστεί όλους τους παρευρισκομένους για τη συμμετοχή τους.

 

No Comments

Post A Comment