ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

 

Μεγαλειώδης η παρουσία των κυνηγών όπως πάντα στην καθιερωμένη κοπή πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου Αρχόντισσα.

Εκπρόσωποι  από την περιφέρεια το Δασαρχείο και την τοπική αυτοδιοίκηση επιβεβαίωσαν το καλό κλίμα που έχουν καθιερώσει οι Θεσσαλονικείς κυνηγοί στις σχέσεις τους με τις αρχές, αλλά και τον σημαίνοντα ρόλο του συλλόγου στην κοινωνία της συμπρωτεύουσας.

Πέραν των επισήμων όμως η κατάμεστη αίθουσα έδειξε και ένα σύλλογο που πάνω από όλα τον αγκαλιάζουν τα μέλη του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν : οι Αντινομάρχες κύριοι Τσαμασλής και Μπίκος, ο Δήμαρχος Κουφαλίων κ. Μπελίδης από το Δασαρχείο Θεσ/νίκης ο κ. Κώστας Δημητριάδης από την ΣΤ ΚΟΜΑΘ ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Πολυχρόνης και ο πρώην πρόεδρος κ. Νικόλαος Μαϊλιάνης οι υποψήφιοι πολιτευτές κ. Κοκκόρης και κ. Καζαντζίδης, από τούς κυνηγετικούς συλλόγους : Αιγινίου ο κ. Προδρομίδης Νικόλαος, Χαλάστρας ο κ. Σωτήριος Μπέμπης, Αμπελοκήπων ο κ. Νικόλαος Καλογεράκος, Ζαγκλιβερίου ο κ. Τουντζιάρης Στέλιος, Αξιούπολης ο κ. Στογιανκεχαγιάς Παναγιώτης. Από τον  κυνοφιλικό όμιλο Μακεδονίας ο κ. Τηλκερίδης Στέφανος από τον όμιλο φίλων κυνηγών ο κ. Μπουλούκης Νικόλαος από το παράρτημα Ασβεστοχωρίου ο κ. Τσίγκαρης Δημήτριος από τον σύλλογο φίλων θηραμάτων και φυσικού περιβάλλοντος Αξιού ο κ. Πολυχρονίδης Παύλος

 

 

No Comments

Post A Comment