ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Ο.Φ.Κ.Κ.Θ.

Την Κυριακή 23 Μαΐου 2010 ο Δήμος Κουφαλίων σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Κυνηγών Κουφαλίων Θεσσαλονίκης διοργάνωσε σκοπευτικούς αγώνες στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων “ΑΝΤΡΙΑΔΑ 2010” σε ένα θαυμάσιο χώρο στην περιοχή του Αξιού ποταμού στα Κουφάλια.

Πλήθος κυνηγών και φίλων από όλη την περιοχή μαζεύτηκαν για να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν.

Πενήνταέξι (56) κυνηγοί έλαβαν μέρος στους αγώνες. Στους έξι πρώτους απενεμήθησαν κύπελλα και μετάλλια που αθλοθέτησε ο Δήμος Κουφαλίων, καθώς επίσης και άλλα δώρα. Οι αγώνες ήταν εντυπωσιακοί και ενθουσίασαν όλους τους κυνηγούς και τους φίλους που είχαν την τύχη να τους παρακολουθήσουν. Ο συναγωνισμός κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων μέχρι το τέλος που έγινε και αγώνας μπαράζ για τους έξι πρώτους.

Νικητές αναδείχθηκαν οι παρακάτω:

1ος Καλογράς Γεώργιος απονομή κυπέλλου και μεταλλίου από τον Δήμαρχο Κουφαλίων κ. Μπελίδη Δημήτριο.

2ος Παρασκευόπουλος Γεώργιος απονομή κυπέλλου μεταλλίου από το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αναστασιάδη Πέτρο.

3ος Χριστοδούλου Πέτρος απονομή κυπέλλου και μεταλλίου από τον Πρόεδρο του Κ. Σ. Θεσ/νίκης κ. Μπαμπαράτσα Γεώργιο.

4ος Μασλάρης Ηλίας απονομή μεταλλίου από τον Πρόεδρο του Κ.Σ. Αξιούπολης κ. Ραμπιάδη Ιωάννη.

5ος Μπουφέτης Εμμανουήλ απονομή μεταλλίου από τον Πρόεδρο του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Κουφαλίων Θεσ/νίκης κ. Πατρώνα Χρήστο.

6ος Καζάνας Μιχαήλ απονομή μεταλλίου από τον Γ. Γραμματέα του Κ.Σ. Θεσ/νίκης κ. Γιακουστίδη Φώτιο.

Ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία των αγώνων και η προσέλευση του κόσμου που μεγαλύτερος νικητής τελικά αναδείχθηκε η κοινότητα των κυνηγών. Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κουφαλίων κ. Μπελίδης Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Κατσούκας Γεώργιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Αναστασιάδης Πέτρος, Δαϊκούδης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Κ. Σ. Θεσσαλονίκης κ. Μπαμπαράτσας Γεώργιος και μέλη του Δ.Σ., ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Αξιούπολης κ. Ραμπιάδης Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Μακεδονίας κ. Μουστάκας Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Σκύδρας κ. Αναστασιάδης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού κ. Ράμος Χρήστος και μέλη του ΔΣ, ο Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Θέρμης και Περιχώρων κ. Παυλικιανίδης Γεώργιος και μέλη του Δ.Σ., ο Αντιπρόεδρος του Κ.Σ. Γουμένισσας κ. Παρασκευόπουλος Γεώργιος και ο Πρόεδρος της Λέσχης Κυνηγών Καλαμαριάς κ. Καζαντζίδης Νικόλαος.

Το Δ.Σ. του Ομίλου ευχαριστεί θερμά όσους βοήθησαν στην ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων, τους δωροθέτες κκ Μιχαηλίδη Γεώργιο, Κλεομένη Ζαραλή, Παπαστουγιαννούδη Παναγιώτη και όλους τους συναδέλφους κυνηγούς που έλαβαν μέρος στους αγώνες.

No Comments

Post A Comment