ΧΟΡΟΣ Ο.Φ.Κ.Κ.Θ.

Για μια ακόμη χρονιά ο ετήσιος χορός του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Κουφαλίων ξεχώρισε για τη συμμετοχή, το κέφι, τα πλούσια δώρα και την άψογη διοργάνωση γενικότερα. Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011 οι κυνηγοί με τις οικογένειες τους και πλήθος κόσμου γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του κέντρου Νέα Δειλινά στα Κουφάλια.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Ομίλου Χρήστος Πατρώνας αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους τους ευχήθηκε καλή χρονιά και αναφέρθηκε στο έργο, την αξιόλογη προσπάθεια και τη δράση του Ομίλου, τονίζοντας το προφίλ του σύγχρονου κυνηγού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Δαικούδης Παναγιώτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μπίκος Ιωάννης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πλαγιάκος Κων/νος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κουφαλίων κ. Παπαχριστούδης Κων/νος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Πατσίδης Πασχάλης, Ταξιάρχης Κων/νος, Τζήκας Λάζαρος, ο πρόεδρος του Ομίλου Κούρτσχααρ Ελλάδος κ. Νιανιός Γαβριήλ, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Θες/νίκης κ. Μπαμπαράτσας Γεώργιος και ο γ. γραμματέας κ. Γιακουστίδης Φώτιος, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Αξιούπολης κ. Ραμπιάδης Ιωάννης, ο πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού κ. Ράμος Χρήστος και μέλη του Δ.Σ., ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων και πεζοπόρων Κουφαλίων κ. Χασάπης Σάββας και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Διασωστών Πυροσβεστών Κουφαλίων κκ Φαργγάνης Μιχαήλ, Μπαλγουρανίδης Μιχαήλ.

 

 

No Comments

Post A Comment