ΧΩΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ

 

Με γοργό ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες στο χώρο μας στο Ασβεστοχώρι.

Η παροχή νερού έχει τελειώσει. Χίλια τετρακόσια (1400) μέτρα αγωγού τοποθετήθηκαν και συνδέθηκαν από τον κοσμήτορα μας Νίκο Μπουλούκη και το συνεργείο του με εθελοντική εργασία. Η περίφραξη περίπου 450 μέτρων έγινε και αυτή κυρίως με την προσωπική εργασία των μελών του Δ.Σ. Κώστα Παππά, Ζαχαρία Ζαχαριάδη, Γιώργου Μπαμπαράτσα και του θηροφύλακα μας. Ήδη σπάρθηκαν τα πρώτα 650 δενδρύλλια, που πήραμε από τα φυτώρια Λαγκαδά και Αρναίας, με τη συνδρομή του Νίκου Σιμιγδάλη, του Ζαχαρία Ζαχαριάδη, του Κώστα Παππά, του Χρήστου Ράμου και του Βασίλη Εμμανουηλίδη. Με τη συνδρομή του προέδρου του παραρτήματος Ασβεστοχωρίου Μίμη Τσίγκαρη πολιτικού μηχανικού, έγινε η πύλη που με την ολοκλήρωση της (επενδύσεις κλπ) θα προβάλλει ακόμη περισσότερο το χώρο. Ακολουθεί η κατασκευή σιδερένιας πόρτας, που θα ασφαλίσει το χώρο και όταν θα το επιτρέψει ο καιρός θα συνεχιστούν οι υπόλοιπες εργασίες. (Η κατασκευή της πόρτας θα είναι προσφορά ενός κυνηγού, του Βασίλη Μιχαηλίδη, που εδώ και πολλές δεκαετίες στέκεται αρωγός σε όλες τις προσπάθειες του Συλλόγου μας.)

Αρκετά από τα μέλη του Συλλόγου με την εθελοντική εργασία τους βοήθησαν στην εξέλιξη  των  έργων και  στο να ελαχιστοποιήσουμε το κόστος για το Σύλλογο. Αποτελεί ένα μεγάλο έργο και ελπίζουμε να παραδοθεί στα μέλη του Συλλόγου το συντομότερο δυνατό.

Ευχαριστούμε  τον κ. Μιχαηλίδη για τη δωρεά της πύλης, τον κ. Μπουλούκη  και το συνεργείο του που εργάστηκαν αφιλοκερδώς και έφεραν νερό στο χώρο μας, τον πρόεδρο του παραρτήματος Ασβεστοχωρίου πολιτικό μηχανικό Μίμη Τσίγκαρη, τους κ.κ. Μπαμπαράτσα, Ζαχαριάδη, Παππά, Εμμανουηλίδη, Ράμο, Ευθυμιάδη, Σιμιγδάλη, Φρασιόλα, Ζαβό, Αναστασάκη, Σταυρίδη και το θηροφύλακα μας που επιμελήθηκαν το φύτεμα το δενδρυλλίων  και την περαιτέρω φροντίδα τους.

No Comments

Post A Comment